Vir: Štajerska turistična zveza
Štajerska turistična zveza je podelila najvišja priznanja.

Štajerska turistična zveza je na redni letni skupščini v Staršah podelila priznanja in zahvale društvom in posameznikom za zasluge v letu 2023.

Najzaslužnejšim podeli priznanja in lipove vejica navdiha

Podelili so bronasti, srebrni in zlati znak ter lipove vejice navdiha.

Lipovo vejico navdiha, posebno priznanje za urejenost okolja v letu 2023, je v kategoriji večjih mest prejela Mestna občina Ptuj.

»Priznanje nam daje motivacijo tudi za nadaljnjo skrb za lepo in urejeno okolje, za katerega se trudimo tako v občini kot društva in posamezniki,« so sporočili iz ptujske občine. Zahvalili so se vsem, ki prispevajo k urejenosti občine.

Med manjšimi mesti je lipovo vejico navdiha prejel Videm pri Ptuju, v kategoriji vaška jedra Ptujska Gora, v kategoriji krožišča Duplek in v kategoriji posebna priznanja hotel Tisa na Pohorju in Etnološki muzej Turističnega društva Podlehnik.

Vir: Štajerska turistična zveza

Kdo so ostali nagrajenci? 

Bronasti znak Štajerske turistične zveze so prejeli Janez Domanjko iz Turističnega društva občine Duplek, Amalija Prebil iz Turističnega društva Oplotnica, Jožica Težak iz Turističnega društva Ptuj in Alojz Vrbnjak iz Turističnega kulturnega društva Pekre. 

Prejemnika srebrnega znaka Štajerske turistične zveze sta Turistično društvo občine Duplek in Vesna Eberhart Čelan, članica komisija za ocenjevanje urejenosti okolja.

Prejemniki zlatega znaka Štajerske turistične zveze: Zinka Dokl iz Turističnega društva občine Duplek), Stanislav Kozar – predsednik Občinske turistične zveze Maribor in podpredsednik Štajerske turistične zveze, Martin Munda iz Turističnega društva Limbuš, Marjana Predan iz Turističnega društva občine Duplek, Milena Repina iz Turističnega društva Pernica, Franc Ruhitel Turističnega društva Sveta Ana in Irena Šober Jagodič – predsednica nadzornega odbora Štajerske turistične zveze. 

Komentarji (1)

Stanovalec ptuja (ni preverjeno)

Tam bo nam obzidje na glavo padlo pa lesene stopnice si poglejte malo toliko o vaših vejicah.. pa 2 plastična krožna sredi mesta.
Če je kdo dobo vejice je to županja in to polno evrov v žep nas pa k gleda.. prej dok nebo celi grad dol prileti nebo noben nič ukrepal pol pa se bodo čudili kako je to.. upam da če se komu kaj zgodi da boste kazensko odgovarjali za to zupanja

Starejše novice