Slika je simbolična (foto: Miloš Vujinović).
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Računovodja

Območno združenje Rdečega križa v Mariboru išče računovodjo.

Računovodja vodi glavno knjigo, samostojno kontira, knjiži, izstavlja račune, skrbi za redno poravnavo obveznosti in izterjavo plačil kupcem, pripravlja finančna poročila in različne kalkulacije prihodkov in odhodkov, sestavlja predloge proračunov projektov in podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna ali prejšnja višješolska izobrazba s področja računovodstva ter sedemletne delovne izkušnje.

Samostojni strokovni delavec v knjižnici

Univerzitetna knjižnica Univerze v Mariboru išče samostojnega strokovnega delavca v enoti za pridobivanje in obdelavo knjižnega gradiva.

Delovne naloge vključujejo bibliografska obdelava in redakcijo zapisov knjižničnega gradiva, katalogizacijo antikvarnega knjižničnega gradiva, signiranje in inventariziranje, upravljanje z metapodatki, izločanje in odpis knjižničnega gradiva ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja bibliotekarstva. Delovne izkušnje niso zahtevane, je pa potreben bibliotekarski izpit.

Čistilec

Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor išče čistilca oziroma čistilko.

Delovne naloge vključujejo izvajanje delovnega procesa objektne higiene po predloženem programu dela, ostala opravila v okviru potreb delovnega procesa in organizacije dela po nalogu nadrejenega.

Za prijavo ni potrebne posebne izobrazbe, tudi delovne izkušnje niso zahtevane.

Mehanik in klepar

Podjetje Marprom Javnega holdinga Maribora, ki ima med svojimi dejavnostmi tudi servisno vzdrževanje vozil, ponuja zaposlitev za nedoločen čas na delovnih mestih mehanik in klepar

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba za mehanika oziroma kleparja ter opravljeni vozniški izpit B kategorije.

Cvetličar

Cvetličarna Valerija Grubelnik išče v Mariboru na Tyrševi ulici cvetličarja oziroma cvetličarko.

Za prijavo so zaželjene izkušnje ter občutek za estetiko in veselje do dela s cvetjem. Prijeve zbirajo na elektronskem naslovu [email protected]

Zobni asistent

Družba za zobozdravstveno dejavnost Dentin na Ptuju išče zobnega asistenta za delo v zobozdravstveni ordinaciji.

Za prijavo je potrebna srednja splošna oziroma srednja strokovna izobrazba s področja zdravstvene nege. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Kuhar

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče kuharja za pripravo hrane.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja živilske tehnologije ter šestmesečne delovne izkušnje.

Delavec v vrtnarstvu

Trgovsko in proizvodno podjetje Gardona išče na Ptuju delavca za vrtnarske storitve. Pri čemer delovne naloge vključujejo urejanje krajine in tudi montažo namakalnih sistemov.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba ter delovne spretnosti. Izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj biologije

Osnovna šola Majšperk išče profesorja biologije za poučevanje in delo v oddelku 

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževanja učiteljev s predmetno specializacijo. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Sekretar

Območno združenje Rdečega križa Murska Sobota išče sekretarja.

Delovne izkušnje vključujejo delo z osebami iz ciljnih skupin in z vsebinami, ki se izvajajo v okviru programov in javnih pooblastil, zastopanje in predstavljanje Rdečega križa, organizacija in vodenje strokovne službe in krajevnih organizacij, zagotavljanje virov za izvajanje dejavnosti in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja ekonomije ali prava te petletne delovne izkušnje.

Voznik

Družba za pripravo sekundarnih surovin Dinos išče v Murski Soboti voznika.

Delovne naloge vključujejo upravljanje tovornih vozil z dvigalom in priklopnikom ter napravami, ki so vozilu prigrajene, skrb za kakovostni in količinski prevzem in oddajo materiala, drobni odkup in podobno.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Vzgojitelj predšolskih otrok

Osnovna šola Kuzma išče vzgojitelja predšolskih otrok oziroma pomočnika vzgojitelja v skupini vrtčevskih otrok.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja izobraževanja predšolskih otrok, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Prodajalec in svetovalec

Hiša Daril išče v Murski Soboti prodajalca ter svetovalca v trgovini.

Delovne naloge vključujejo skrb za stranke, svetovanje in pomoč pri nakupu, urejenost trgovine, smisel za estetiko, ročne spretnosti, znanje računalniške osnove, komunikativnost, skrb za dobro vzdušje v kolektivu in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja prodaje ali hortikulture ter dvoletne delovne izkušnje.

Računovodja

Javni zavod za opravljanje spremljajočih dejavnosti vzgoje in izobraževanja Murska Sobota išče računovodjo za opravljanje računovodskih del ter drugih del v skladu s sistematizacijo.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja ekonomije ter dvoletne delovne izkušnje.

Starejše novice