Slika je simbolična (foto: Bobo).
Robert Golob bi naj podpredsednico stranke pozval k odstopu.

Po informacijah N1 je premier Robert Golob, ki je obenem predsednik stranke, Urško Klakočar Zupančič pozval k odstopu z mesta predsednica državnega zbora. 

In razlog? Ta naj bi tičal v tem, da ga ni podprla pri razrešitvi kmetijske ministrice Irene Šinko. Klakočar Zupančič se je na glasovanju vzdržala, svojo odločitev pa je pojasnila tako, da je Šinko z državnim zborom zmeraj dobro delovala, njenega odnosa z Golobom pa ne more komentirati, saj ga ne pozna. 

Komentarji (3)

Urška zabuhla (ni preverjeno)

Ne me jebat že na vse zgodaj

Meri (ni preverjeno)

Urška Klakočar Zupančič ni zrela za takšno funkcijo; pri enoumju prejšnje vlade pa parlamenta sploh nismo rabili; na žalost, takrat in sedaj le predsednik vlade eden in edini ... ampak tole, da tako Golob obračunava z nekaterimi, se mi zdi, da je bolj diktatorsko od JJ ...

PROVALNIK (ni preverjeno)

Sem levo usmerjen in sem volil Goloba na podlagi tega, ker je obljubljal dobro vodenje države in ker je doktor znanosti, in to tehnične, ne pa neke FDV ali prava. Za slednje doktorat sploh ne bi smel obstajati. Ampak to, kar Golob počne vse od spoštovane g. Bobnarjeve dalje, pa presega vse meje etike in morale, da dobrega okusa tu ne omenjam. No.., priznam pa tudi, da nikoli, ampak NIKOLI več, ne bi volil Sekte Debilov Slovenije. Raje crknem.
To, kar je Taubi naredil g. Bobnarjevi, sem ostro obsodil že po nekaj urah, ko sem za to izvedel. Tudi Lindava bi na čelu policije videl neprimerno raje kot robotiziranega novokomponovanega Slovenca Senada. Je neprimerno primernejši. Spoštovanje do g. Bobnarjeve pa je v meni zraslo še toliko bolj, ko je Taubiju dala vedeti, da ne bo tancala po njegovih notah. In prav je tako.
Kar se Urške tiče pa tako: ona je lepa in rada nekoliko izstopa. Je tudi pametna in upam, da Taubiju nebo dopustila, da z njo pometa. Če se mene vpraša bi na premierskem mestu raje videl ali Urško, ali Tatjano. Obe sta bolj pošteni od Taubija. Itak pa na čelu policije Lindava.

In reply to by Meri (ni preverjeno)

Starejše novice