Foto: Instagram, Tilen Grah
Skorajda ni najstnika, ki ne pozna Tilna Graha - ptujskega YouTuberja, ki je zaslovel s svojimi vlogi in izzivi.

Tilen Grah je Ptujčan, znana YouTube osebnost, zaslovel pa je predvsem z zabavnimi videi s svojim dekletom, izzivi in vlogi s potovanj.

Tilen ima kar 19,5 tisoč naročnikov na platformi YouTube in pet tisoč sledilcev na platformi Instagram. 

Njegovi videi na YouTubu dosegajo tudi do 120 tisoč ogledov, med najbolj priljubljenimi pa je posnetek, kjer svoji punci uniči telefon in posnetek, v katerem kupi za deset tisoč evrov srečk. 

Njegova pot pa se ni začela na YouTubu, Ptujčan je postal prepoznaven po zmagi na tekmovanju za mistra Slovenije leta 2016.

Po napornem tempu je sledila pavza, ki je trajala dve leti

Tilen za Ptujinfo razkriva, da je za uspeh na platformi YouTube potrebno veliko truda, potrpežljivosti in sreče. 

»Zakaj sreče? Prepuščen si na milost ali ne milost algoritma, ki odloča o tvoji usodi Youtube kanala. Sicer z izkušnjami se naučiš, kaj deluje in kaj ne,« pove Tilen. 

S punco Natašo sta preizkusila dnevno vloganje, kar pomeni, da sta snemala prav vsak dan, nato trikrat na teden in nazadnje je obstal tempo enega posnetka na teden. Po približno 250 videih in skoraj dvajset tisoč naročnikih je sledila pavza. 

Nato je Tilen presenetil z novim posnetkom, kjer je pokazal presenetljiv rezultat. Eno leto je zdržal brez britja in po premoru poskrbel za presenečenje svojih sledilcev. 

Projekti na področju turizma in Pokemon karte

Kot večino je tudi Tilnove načrte prekrižala epidemija. V načrtu je imel projekte na področju turizma, ki bi jih razvijali tudi v drugih državah. 

Tudi izlet na Bahame je bil v načrtih, a je tudi to epidemija postavila na stranski tir. 

YouTuber je nedavno objavil še en posnetek, v katerem govori o svoji kolekciji Pokemon kart, ki se jih njegovi sledilci najbrž spomnijo tudi iz svojega otroštva. 

Tako je njegov naslednji poslovni cilj izjemno obsežen projekt - Pokemon karte prinesti nazaj v Slovenijo. 

»V Ameriki in ostali Evropi Pokemon karte pridobivajo na popularnosti, cene starejših kart neizmerno rastejo tudi po trideset tisoč dolarjev se prodajajo. Moj cilj s poslovnimi partnerji je bil zadnje leto, da prinesemo po več letih ponovno Pokemon karte v Slovenijo,« za Ptujinfo razkrije Tilen in doda, da so v zaključnih korakih projekta. 

A kljub novim poslovnim potem Tilen pove, da se vsebina na kanalu ne bo spremenila. Še vedno bo objavljal izzive in vloge s potovanj.

S punco Natašo želita obiskati še Miami, Bahame in kakšen otok v Indijskem oceanu, želita pa se vrniti tudi na Kreto, kjer pove, da sta se imela zares lepo. 

Poroka naj ostane presenečenje, trebuščka pa ne skrivata (več)

Tilna smo povprašali tudi o poroki s svojo dolgoletno partnerico Natašo. Povedal je, da naj poroka za zdaj ostane presenečenje. 

Povprašali pa smo ga tudi o možnem naraščaju, a se je vprašanju previdno izognil. 

Kljub temu pa je videti, da je sreča prevelika, da bi jo skrila. Njegova partnerka Nataša je objavila fotografijo, na kateri je trebušček že zelo viden.

Fotografijo je opremila z napisom: »Preden sem te končno spoznala«, kar nakazuje na to, da Tilen in Nataša na svoj naraščaj več ne čakata. 

Starejše novice