Slika je simbolična.
Ptujski policisti so pretekli konec tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov.

V petek, 4. avgusta, so na Osojnikovi cesti na Ptuju obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, ki jo je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi neprimernega vključevanja trčil v drugo vozilo. Povzročitelju so izdali plačilni nalog. 

Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru, kjer je kršiteljica preko elektronske pošte žalila naznaniteljico. Po zbranih obvestilih bodo zoper kršiteljico izvedli hitri postopek. 

V javni ustanovi na Ptuju se je kršiteljica nedostojno vedla do zaposlenih. Izdali ji bodo plačilni nalog. 

Izven naselja Pacinje so obravnavali prometno nesrečo druge stopnje. Povzročila jo je voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljala s ceste in se z vozilom prevrnila na levi bok. V nesreči je bila lahko telesno poškodovana. 

V javni ustanovi na Ptuju se je kršitelj nedostojno vedel do zdravstvenega osebja. Izdali so mu plačilni nalog. 

Na Ptuju so obravnavali tatvino kolesa. Sprejeli so ovadbo in evidentirali tatvino. Sledi zbiranje obvestil za izsleditev kolesa in neznanega storilca. 

V nedeljo pa prometni nesreči 

V nedeljo, 6. avgusta, so v Hlaponcih obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal izven vozišča, trčil v nabrežino in z vozilom obstal na boku. Izdali so mu plačilni nalog. 

Na Ptuju so obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, do katere je prišlo med dvema voznikoma osebnih avtomobilov, ki sta trčila z vzvratnima ogledaloma. Ker se ni dalo ugotoviti povzročitelja nesreče, bodo zadevo zaključili z uradnim zaznamkom. 

Komentarji (1)

dr. Rakar (ni preverjeno)

Zanimivo, da še nikoli palicaji niso obravnavali zdravstva, ki nas mesečno tako vneto pleje, čakalne dobe pa znašajo leto in več. A to pa je prav ali kaj? Ne bi rekel, če bi rintali za minimalca, ampak oni so rekorderji tako po višini OD, kakor po dolžini Čakalnih dob!

Starejše novice