Notranja revizija ptujske bolnišnice ni pokazala nepravilnosti.

Na včerajšnji redni seji sveta zavoda Splošne bolnišnice dr. Jožeta Potrča Ptuj so člani sveta zavoda obravnavali polletno poročilo o poslovanju bolnišnice, končno poročilo o izvedbi notranje revizije s področja pravilnosti izplačil dodatkov, vezanih na koronavirus za leto 2021, se seznanili s poročilom primopredajne komisije o predaji poslov med nekdanjo direktorico in vršilcem dolžnosti direktorja Aleksandrom Vodo. 

Seznanili so se tudi s potekom večjih investicijskih projektov, kot so izgradnja urgentnega centra, prenova bolnišnične lekarne in zamenjava informacijskega bolnišničnega sistema. 

Prvih šest mesecev leta poslovanje bolnišnice pozitivno 

Svet zavoda je poslovanje bolnišnice v prvem polletju označil kot uspešno, saj je poslovala s presežkom prihodkov nad odhodki. Presežek je vreden 23.576 evrov. 

Stabilna je tudi likvidnostna situacija zavoda, saj ta na zadnji dan junija ni imel zapadlih obveznosti. 

Izvedba investicij, kot je gradnja urgentnega centra in prenova lekarne ter zamenjava informacijskega sistema, potekajo po načrtih. 

Nepravilno izplačevanje covidnih dodatkov?

Člani sveta zavoda so se na seji seznanili s poročilom o izvedeni notranji reviziji na področju izplačanih dodatkov, vezanih na obvladovanje epidemije koronavirusa. 

Revizija ni pokazala nepravilnosti

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

tanja flaškon (nepreverjen)

a to je tista bolnica ki ni hotela sprejeti kovid pacientov
Zaračunati pa znajo
V zapor z njimi

Starejše novice