Foto: Mediaspeed
Priljubljena voditeljica je sprejela nov izziv – postala je programska direktorica kar štirih TV-kanalov.

Jasna Kuljaj, ki smo jo že leta vajeni spremljati na malih ekranih, ima novo službo.

Kot je poročal Svet24, je sprejela položaj programske direktorice štirih televizijskih kanalov: TV Veseljak Golica, TV Aktual, BestFM TV in TV Zlati zvoki.

V tej novi funkciji bo Jasna »uporabila vse svoje bogato znanje in izkušnje, pridobljene tako pred kamerami kot v vlogi producentke.« 

Jasna je namreč že delovala kot producentka na radiu in televiziji Veseljak Golica, kar pomeni, da je bila del ekipe, ki vsakodnevno pripravlja vsebine za program, dostopen po televiziji, radiu in spletu. 

Kot so zapisali, ji bodo te bogate izkušnje pomagale pri nadaljnjem usmerjanju in razvoju programov na vseh štirih televizijah. 

Dodajajo, da bodo pod njenim vodstvom vsi štirje kanali še naprej ponujali pestro paleto oddaj, kot so Na potep z Leo, Iskreno z Majo Oderlap in Veseljak v živo z Darjo Gajšek, obetajo pa se tudi nove vsebine.

Za Svet24 je Jasna Kuljaj izrazila navdušenje nad svojo novo vlogo in priložnostjo, da prispeva k nadaljnji rasti in razvoju omenjenih televizijskih kanalov: »Veselim se, da bom lahko nadaljevala delo na projektih, ki prinašajo vedno nove in zanimive vsebine v dnevne sobe naših gledalcev.« 

Starejše novice